Thursday, February 26, 2009

NOT A PLACE TO PROPOSE YOUR GIRL

-NOT A PLACE TO PROPOSE YOUR GIRL-
poster bukan men lg...mcm alien pun ade..pdahal bebudak jew......

oi..oi mate!!! get the fuck off!!!


mcm tu la budak2 british bile dah mencarut....
last week aku n dak umah aku tgok citer eden lake...( x cam umah kteowg dah jd TGV )
thanxx to Awis yg byk mendw citer2 latest...n kbykannye berunsurkan kekejaman ( thriller ) yg amat ngeri untuk tontonan umum...
( thanxx to Arm gak sbb menyediakan monitor LCD, sound-system n pc yg agak kuno heee... )

eden lake ni citer pasal 2 kapel yg berkhemah di hutan...
( si laki tu nak propose awek dye..tp x jd..... )
pas2 jumpe sekumpulan bebudak tempatan yg agak nakal dan kejam....
wlupun budak lg tp perangai mcm sial....
pas2 2 kapel ni kene torture dgn bdak2 tu..agak kejam la....
kene pisau kat mulut...kaki terpijak paku...kene bakar...etc....
tp ending dye???? amat menyakitkan hati....
dah la si pompuan tu plak agak tongong sket...
kalu lari tu, jgn la patah balik..wat sakit hati jew....

memule ingtkan citer ni pasal buaye mkn owg...
ternyate sangkaan aku meleset sama sekali....

3 comments:

  1. ye la...baru nmpak blog....
    x de gmbr, x lengkap...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete